Полицията в Плевен издирва роднини на прегазена от влак жена

29 октомври 2020 10:50

Полицията в Плевен издирва роднини на прегазена от влак жена
© Pixabay
832 1

Полицията в Плевен издирва роднини, близки и познати на прегазена от влак жена. Във връзка с разследването се търсят хора, които могат да потвърдят самоличността на загиналата, съобщи днес Областната дирекция на МВР в Плевен.

Инцидентът е станал на 24 октомври, когато жена е прегазена от влак в близост до жп гара в Плевен. Сигнал за случая е постъпил в полицията около 06.30 ч. При огледа е установено, че около 06.25 часа пътнически влак, движещ се от Горна Оряховица за София, излизайки от района на жп гара Плевен, минава през легнала на релсите жена. Направените проби за алкохол на машиниста и помощника на влака са отрицателни.

Влак премаза жена край жп гара Плевен

Самоличността на починалата към момента не е установена. Жената е на предполагаема възраст 60-65 години, с ръст 152 см, леко пълна, със светли очи, чуплива коса, боядисвана в светло кестеняво, подстригана на къса черта. Била е облечена в плетена оранжева блуза, късо яке - на бели и сиви квадрати, обута в черен панталон, с черни, равни обувки.

Всеки, който може да даде информация за описаното лице, нека се свърже със служители на ОДМВР - Плевен - телефон 064 - 864 - 497.

Местопроизшествието бе посетено от екип на 02 РУ - Плевен, транспортна полиция, сектор "Пътна полиция", разследващ полицай, експерт при Базова научно-техническа лаборатория при ОДМВР и съдебен лекар. Прокуратурата образува досъдебно производство.

Novini.bg
832 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2020.10.29 | 10:55

44743
Обзалагам се, че близките и са избягали далече от нея и затова е била сама. Явно не са издържали да и слушат излиянията за „развития социализъм едно време".

Добави коментар

Водещи новини