Откриха нива с канабис във врачанско село

  • 28 октомври 2020 11:36

  • 500
  • 0
Откриха нива с канабис във врачанско село
©

Почти от два килограма листна маса и съцветия от канабис са открити и иззети от частен имот при специализирана полицейска операция в село Сираково, съобщиха от Областна дирекция на МВР във Враца.

В селския имот, обитаван от 50-годишен мъж, е открита нива, засадена с растения от рода на конопа. При проверка с наркотест растенията, реагирали на канабис, а иззетата от тях листна маса е около 1 400 грама, уточняват от полицията.

Откриха нарколаборатория на тавана на старо училище в Габровско

При претърсване на стопанска постройка в имота са открити съцветия от растенията, които също реагирали на канабис. Общото им тегло е около 350 грама. Мъжът, обитаващ имота, е задържан за 24 часа. По случая е започнато досъдебно производство.

За по-малко от седмица това е втората нива с канабис, която разкриват при акция полицейските служители. Преди дни насаждения, вече покрити с с парник, бяха намерени в двора на къща във врачанското село Лиляче. Общото тегло на листната маса от растенията бе около килограм. Мъжът, обитаващ имота, се укри от полицията и бе обявен за местно издирване.

Последвайте канала на

Novini.bg
500 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини