Охранителен бос отива на детектор на лъжата заради обира на инкасото

  • 25 април 2012 11:05

  • 4960
  • 2
Охранителен бос отива на детектор на лъжата заради обира на инкасото
©

Шефът на охранителната фирма “Група 4 секюритас” ще бъде подложен на детектор на лъжата заради обира на инкасото на 12 април.

Полицията разследват началника за съпричастното към обира.  Очаква се скоро заподозреният да бъде тестван с детектор на лъжата.

Припомняме ви, че въоръжени мъже обраха на 12 април инкасов автомобил на пътя до с. Петко Славейково. След инцидента се появиха няколко версии за това кой е замесен в обира.

Преди седмица един от нападнатите охранители заяви пред БТВ, че им било наредено да карат по този маршрут за първи път , но отказа да каже кой го е направил заради следствената тайна. Разследващите са стигнали до извода, че някои от техните началници ги е пратил, за да бъдат нападнати на място, където няма светлина и покритие на мобилните телефони.

Няма как бандитите да знаят, че колата минава точно по това време по този път и да направят такава професионална засада. Това не може да стане без вътрешен човек, който да прати инкасото там, смятат разследващите.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4960 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
HATE

2012.04.25 | 23:47

2
Извинявам се, сам се подведох - това няма как да стане, че нали някои от хората на най-високото стапало имат "сивия" сектор с леките наркотици за ЛИЧНА ОБЛАГА.... Радвай те се докато можете, всеки си полочава заслуженото рано или късно - ВСЕКИ!
HATE

2012.04.25 | 18:00

1
Браво, вие ченгелите сте започнали да мислите логично hahahhha :D -интересно, щом е така А СЕТЕТЕ СЕ И ДА ЛЕГАЛИЗИРАТЕ ГАНДЖИЦАТА...от това ще спечели и обикновенния данакоплатец и най-вече държавата ни (ако въобще може да се изпосзва тази дума за БЪЛГАРИЯ) PEACE

Добави коментар

Водещи новини