Задържаха мъж, срещу когото е повдигнато обвинение за убийство

  • 22 октомври 2020 14:22

  • 560
  • 0
Задържаха мъж, срещу когото е повдигнато обвинение за убийство
© Pixabay

Окръжната прокуратура в Пловдив задържа 45-годишен мъж, срещу когото е повдигнато обвинение за убийство, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

На 21 октомври, в 00.35 часа, на тел. 112 е бил получен сигнал за жена в безпомощно състояние, която се намирала в жилище в Пловдив. На мястото е пристигнала линейка на "Спешна помощ". Медицинският екип установил, че по тялото на пострадалата имало множество травматични увреждания. Незабавно е била уведомена полицията и са започнали процесуално-следствени действия, извършени от служители на ОД на МВР - Пловдив, под надзора на Окръжната прокуратура.

При скандал: Мъж се закани да убие роднина

Установено е, че на жената - 39-годишната С.А., са били нанесени множество удари по тялото с ръце и крака и тя е починала от нараняванията.

След анализ на доказателствата от страна на наблюдаващия прокурор, по-късно същия ден Окръжната прокуратура е повдигнала обвинение на 45-годишния М.Р. за умишлено убийство.

Той и пострадалата са живели на семейни начала. Обвиняемият М.Р. е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор, като предстои да бъде внесено искане в съда за определяне на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо него.

Последвайте канала на

Novini.bg
560 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини