Отмъкнаха за 30 секунди 65-килограмов сейф

Задигнаха касата на фирмен магазин. Става дума за офис в жилищен комплекс в столицата. 65-килограмовият сейф е изнесен за малко над 30 секунди. Представителят на фирмата Янко Сиджимов разказа пред Нова телевизия, че вратата е била разбита с голям чук.

„В 1.43 часа, трима маскирани паркират автомобил пред офиса и разбиват вратата. Регистрационният номер не се вижда. Все пак сме взели записи и от съседни сгради, но ще е трудно да го видим”, каза той в сутрешния блок "Здравей, България".

Вижда се, че действат с голям чук. След първия удар охраната на комплекса се намества и сигнализира охранителната фирма на сградата. Според Янко крадците са били подготвени и са знаели какво търсят.

 

Нагла кражба: Отмъкнаха кутия за дарения на болно дете

 

„Живущите казват, че са чули силен трясък, като някои от тях дори реагират и слизат веднага”, каза управителят на фирмата. Според него прави впечатление, че крадците идват целенасочено към чекмеджето с парите. Чувал се и разговор, в който те дискутирали въпросната каса.

Янко разказа, че полицията е съдействала по много добър начин и са събрани много записи от камерите в близост до комплекса.

Коментари

  1. 2020.10.16 | 08:56
    ХАК ДА ВИ Е,ДЕРМОдържава! Нали прости народе искахте ДЕРМОкрация?
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет