Баба краде нагло пред очите на внучето си

  • 08 октомври 2020 21:37

  • 3409
  • 4
Баба краде нагло пред очите на внучето си
©

Възрастна жена сви ученически пособия от столична книжарница и то пред очите на малката си внучка. За наглата кражба сигнализира потребител в социалните мрежи.

Възрастната жена посетила търговския обект около 10:00 ч. сутринта тази сряда. На видеото от охранителните камери, разпространено във "Фейсбук", се вижда ясно как още с влизането си в книжарницата, жената прибира изложените на рафтовете несесер и други принадлежности за училище. С нея е и малката ѝ внучка, която става пряк свидетел на непристойните действия на баба си.

Момиче, отмъкнало 8 панталона, бе принудено да ги свали пред охраната

През цялото това време продавачката в обекта дори и не подозира за ловко извършената кражба.

Възмутената потребителка, публикувала кадрите, изрази своето възмущение относно аморалното поведение на възрастната жена пред малкото дете. Тя също така помоли за помощ гражданите, за да издири извършителката на престъпното деяние.

Постът ѝ гласи следното: "БАБА КРАДЛА!!! Здравейте, вижте как баба краде нагло пред очите на внучето си! Ще съм много благодарна, ако някой я познае и ми даде контакт. Моля споделяйте, за да стигне поста до родителите на детето. Те трябва да знаят в какви ръце поверяват грижите и възпитанието на детето си. Моралният аспект, че детето, което става неволен свидетел на случващото се и би го приело като нещо нормално, обичайно и дори препоръчително е по- голямата вреда от самата кражба. Случката е от книжарница Калем на ул. Рикардо Вакарини. Благодаря!"

Припомняме, че преди дни жена задигна четири велосипеда от гаража на собственик за два часа в столичния квартал "Гео Милев". Обирът също бе е заснет от охранителни камери. 

Последвайте канала на

Novini.bg
3409 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Мислещ

2020.10.09 | 11:26

4
Случката е от книжарница Калем на ул. Рикардо Вакарини.в село Стърчи патка Видинско.
Някой

2020.10.09 | 06:52

3
Защото жената взима 300 лв пенсия затова ще краде! А ония нещастници изкраднаха държавата с милиарди но там трете нали гяури
Виктория Георгиева

2020.10.08 | 23:36

1
Ами ако детето няма родители и е на грижите на бабата? Може ли жената да му купи това от което има нужда с пенсията си,зада не се подиграват съучениците му? Чак пък КРАДЛА Обра ви книжарницата! Като гледам колко дребно нещо прибра. Направихте си анти рекламка книжарница Калем!

2020.10.08 | 23:50

2
Ами ако пенсията и е 1200 лева и тя си е просто такава нагла крадла, и даже учи и внучето си да краде? Тогава какво ще кажете?

Добави коментар

Водещи новини