Началникът на полицията в Благоевград с последни новини за намерения 2-годишен Мехмед

След като стана ясно, че 2-годишният Мехмед от Якоруда е открит жив и здрав, началникът на полицията в Благоевград Дойчин Дойчинов коментира случая.

"Работата ни тепърва предстои", заяви на извънредна пресконференция Дойчинов.

Намериха изчезналия 2-годишен Мехмед

„Детето е било само в гората. Здравословното му състояние, по първоначални данни, е добро", разкритой.

"Родителите не ни дават никаква информация. Те имат близки в това село, в което е открито детето. От сутринта сме провели множество беседи с тях”, каза още Дойчинов. Той добави, че мястото, където е бил открит малкият, е доста отдалечено за едно дете. Въпросното село се намира на 13 км. от Якоруда.

Припомняме, че в сряда около 16:00 часа 2-годишното дете е оставено само в двора на къщата на неговите баба и дядо. Жената влязла за малко в къщата и когато се върнала, малкият Мехмед го нямало.

Акцията по издирването се провежда в целия регион на Якоруда и към момента. Претърсват се гори, водоеми и различни адреси.

 

Коментари

  1. 2020.09.27 | 02:08
    полицията иска да ни каже че не е наша работа кой отвлича малки деца явно за пари и като е даден рекета детето е намерено на 13 км босо в гориста местност разтояние което лекоатлет ще вземе за 30 40 мин с маратонки но тъй като е намерено след 2 часа бихме могли да предположим че детето босо е взело разстоянето дори по бързо но не се е регистрирало на почти половин маратон щото комисията е разбрала че едва говори а не се и подписва всъщност това е родата не ни съдейства в нашата работа а и не знаем как да я вършим
  2. 2020.09.25 | 07:59
    kvo stana taa qkorudska rakiq da go e,pivka li e?
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет