Мъж подпали жена си докато спи

Мъж от врачанското село Три кладенци подпали жена си докато спи. Снощи малко след 21 часа съсед на семейството попаднал на зловеща гледка. Жената горяла в двора на семейната къща и се опитвала да се самозагаси.

Това не е първото посегателство на 52-годишния мъж срещу 45-годишната жена, с която живее на семейни начала.  Преди време остригал косата й и дори опитвал  да я удави в близкия язовир. Същата вечер той гонил с коса сина си, за да го заколи. Това направил и с по-големия си син преди години и това го принудило да напусне дома на родителите си, информира Нова телевизия.

Скандал във вход на варненски блок: Мъж спука челюстта на жена

След огнената вендета над съпругата си мъжът продължил да размахва острието на косата и да заплашва, когото срещне. Успял да се укрие през нощта, но тази сутрин полицаите го намерили и го задържали.

Мъжът е криминално проявен и осъждан на лишаване от свобода. Жената е с над 90% изгаряния и е транспортирана в „Пирогов”.

Коментари

  1. 2020.09.17 | 22:32
    Намирисва на 'сиганска работа... дано децата им да имат шанс да бъдат различни.
  2. 2020.09.17 | 14:08
    Да ти имам държавата! Поредният криминално проявен и осъждан. Да се сезира Хелизинският комитет, да го защитят и да го пуснат.
  3. 2020.09.16 | 14:01
    Ужас, това е жив труп....
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет