Самоделни бомби взривиха къща в Сандански

  • 17 април 2012 12:03

  • 1627
  • 2
Самоделни бомби взривиха къща в Сандански
©

Взривно устройство избухна в къща в Сандански, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Благоевград.

Полицейски служители от РУП-Сандански вчера в 03.15 часа са получили съобщение от телефон 112 за избухнало взривно устройство в къща, намираща се на ул. „Чудомир Кантарджиев” в курортния град.

Незабавно мястото е отцепено от сили на РУП-Сандански до идването на оперативна група от РУП-Сандански и специализирани служители от МВР. От извършения първоначален оглед е установено, че взривното устройство е избухнало в стая на първи жилищен етаж на къща, обитавана от 56-годишна жена и непълнолетния й син, който се е намирал в помещението, в което са се задействали два броя самоделни взривни устройства, хвърлени в стаята.

Взривните устройства са хвърлени предварително през счупеното стъкло на прозореца. От взрива няма пострадали, като са нанесени материални щети. При извършения допълнителен оглед са се констатирали и са се иззели множество обгорени и разкъсани метални парчета /ламарина и рапиди/. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 330, ал. 2 от НК. Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1627 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ЯДОСАН НАРОД

2012.04.17 | 16:11

2
Крайно време е МВР да си свърши работата за която им плащаме безбожно много пари !!!!!!!!!!!
jirdot

2012.04.17 | 13:59

1
Анастас живее там под наем с майка си Гела, те са от ромски произход.

Добави коментар

Водещи новини