Подпалиха автомобили в Бургас

  • 17 април 2012 11:20

  • 591
  • 0
Подпалиха автомобили в Бургас
© Булфото

Две коли горяха по време на Великденските празници в Бургас. Около 3 ч. в полунощ на 17 април е получено съобщение за горящ лек автомобил „Опел Астра”, с бургаска регистрация, собственост на 38-годишен мъж, паркиран на ул. „Българка” № 9 в бургаския квартал „Ветрен”.

Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и четирима огнеборци. От инцидента автомобила е изгорял напълно. Предстои извършването на повторен оглед в светлата част на денонощието. Причините за пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Второ Районно управление „Полиция” - Бургас.

Преди това, около 1.23 ч. в Пето Районно е получено съобщение за горящ лек автомобил „Пежо 207 CC”, със софийска регистрация, ползван от 29-годишна бургазлийка, паркиран пред бл. 168 в ж.к. „Изгрев”. Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и шестима огнеборци.

От пожара е унищожен двигателния отсек на автомобила. Предстои извършването на повторен оглед в светлата част на денонощието. Причините за пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Пето Районно управление „Полиция” - Бургас.

Последвайте канала на

591 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини