Спецоперация в Ямбол, заловиха шестима души

  • 08 юли 2020 16:09

  • 2372
  • 0
Спецоперация в Ямбол, заловиха шестима души
© Булфото (архив)

Специализираната полицейска операция за противодействие на битовата престъпност, под наблюдение на прокуратурата, е проведена вчера на територията на област Ямбол.

Проверени са 575 души и 461 МПС. Взето е отношение по 106 констатирани административни нарушения. Издирени са две лица, обявени за общодържавно издирване.

Задържани са шестима, съпричастни към различни престъпления.

Извършени са проверки на 23 обекта - заложни къщи, пунктове за изкупуване на черни и цветни метали, сечища, магазини и частни имоти.

Акция срещу наркоразпространението в Ямбол, има арестувани

В хода на акцията са установени два обекта за изкупуване на черни и цветни метали, както и на отпадъци от пластмаса, работещи  без необходимата регистрация за осъществяваната дейност по Закона за управление на отпадъци. Образувани са две преписки за предварителна проверка.

Разкрити са две кражби от частни имоти в Ямбол. Установен е 19- годишен  младеж с наркотични вещества – марихуана. По случая е образувано досъдебно производство.

(Снимка: ОДМВР-Ямбол)

В рамките на полицейските действия са открити и иззети общо 4020 къса безакцизни  цигари, като  по случаите е взето отношение по административен ред.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2372 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини