Арестуваха още една от десните ръце на Божков - Веселин Балтов

Дясната ръка и шеф на охраната на Васил Божков Веселин Балтов е арестуван преди минути в Сандански.

Балтов е човекът, отговарял за сигурността на боса в продължение на години. Той е сред тримата най-близки хора на Божков и е приятел с брат на известен полицай, информира struma.bg.

Двамата били заедно по време на сензационния арест на Балтов. Според санданчани Балтов и полицейският брат били приятели и всеки ден по едно и също време пиели кафе в района. Балтов е от Сандански и живее там, където се проведе операцията по задържането им.

Припомняме, че днес две акции с участието на тежко въоръжено командоси и прокурори от Специализирана прокуратура се проведоха в столицата София.

Спецакция в София и Сандански, арестуваха Славчо Марков - бивш антимафиот, близък до Божков

Рано тази сутрин стана ясно, че тежко въоръжени екипи на полицията, Бюрото за защита на свидетели при главния прокурор и прокурори от Специализирана прокуратура са влезли и в къща в квартал "Симеоново", където е задържан Славчо Марков, бивш служител на МВР, приближен до укриващия се в Дубай Васил Божков.

Преди дни Цветомир Найденов заяви, че Васил Божков има не една, а три десни ръце, които му извършват мръсните поръчки. Това са Явор Хайтов, Славчо Марков и Веселин Балтов.

Ето какво написа Цветомир Найденов за шефа на охраната на Божков:" Трeтaтa дяcнa ръкa oт cнимкaтa e лицeтo Вeceлин Бaлтoв (нa зaдeн плaн) - шeф нa oхрaнaтa нa Вacил Бoжкoв. Нeгoвo изключитeлнo пoдcтaвeнo лицe в рeдицa фирми, нo нaй-вaжнoтo - кaтo oхрaнитeл и пocтoяннa cянкa нa Чeрeпa мoжe би e виждaл кaквo прaви Тoaлeтнoтo Чудoвищe пo жeнcкитe тoaлeтни в нoщнитe зaвeдeния". 

Коментари

 1. 2020.07.15 | 11:46
  искам да видя шиши прибран и бочката и много други
 2. 2020.07.03 | 16:03
  Прави сте ! И тези, като онези. Помислете тези от къде произлизат? Тиквоций Едно клонинг на БКП, заслужил член! Цвъко КаунЬя отроче, не особено надарено на което началният старт е училището за бавноразвиващи се във Вършец. Този министър на кого е зет и за кого е работил преди, да ви напомня, беше в извън работно време по съвместителство шофьор и пазвантин на Мето   Илиенски, който така и не можа да опази. Пред дилемата да избереме по-малкото или по-голямо зло , величината, която определя се оказва времето! Тъй, като човешкият мозък има едно добро и в същото време вредно качество, наречено ЗАБРАВЯНЕ! За индивида е добре спасява го от стрес и негативни емоции, но за обществото и " демокрацията" е изключително вредно. Сега и Маринов, ще ни връзва шарени пиленца, докато забравим и простим. Уважавам факта, че сте всеотдайни към ГЕРБ, както комунисти, но това идва в разрез морала ! Имате потенциал и сигурно ще разберете, какво искам да ви кажа
  1. 2020.07.04 | 11:26
   Давай Гешев цял народ имаш зад гърба си. Ще изберем Бойко пак и пак сано мачкай мафията яко. едно голямо благодаря от 80% от икономически активното българско население.
 3. 2020.07.04 | 01:15
  а какво става с петьо еврото
 4. 2020.07.03 | 15:56
  ко рабОти синЪТ НА БОШКУУУФ ...НИЩО НАЛИ ...ЗАПОР ..НА СМЕТКИТЕ ...АААРЕЕЕ...ВЕСЕЛА КОЛЕДА ...ЧАО ! СОФИЯНСКИ И ДЪЩЕРЯ ...КОГА ..! НАЛИ СОФИЯНСКИ Е СВАТ НА БОШКУУУФ ..
 5. 2020.07.03 | 15:47
  ко рабОти синЪТ НА БОШКУУУФ ...НИЩО НАЛИ ...ЗАПОР ..НА СМЕТКИТЕ ...АААРЕЕЕ...ВЕСЕЛА КОЛЕДА ...ЧАО ! СОФИЯНСКИ И ДЪЩЕРА ...КОГА ..!
 6. 2020.07.03 | 15:45
  ко рабОти синЪТ НА БОШКУУУФ ...НИЩО НАЛИ ...ЗАПОР ..НА СМЕТКИТЕ ...АААРЕЕЕ...ВЕСЕЛА КОЛЕДА ...ЧАО !
 7. 2020.07.03 | 15:43
  БОКЛУКА Божков най после го гризна. Сега се крие като мишка. СМЕЛЧАГАТА. ПУ. Т. ЬО.
 8. 2020.07.03 | 15:34
  Мачкай Гешев, народа е с теб!
 9. 2020.07.03 | 15:21
  Бахти урода, с три десни ръце :)))
 10. 2020.07.03 | 15:18
  Причината приятелю ВЯРНО Е ДРУГА!!! и не се казва Бойко Борисов!!!../. Той е малък/ Оправдания за БЕЗДЕЙСТВИЕТО пред Кодруца Кьовеши - просто няма да минат!! :)
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет