Цветанов: Костадин Паскалев гузен негонен бяга

  • 11 април 2012 20:14

  • 1007
  • 1
Цветанов: Костадин Паскалев гузен негонен бяга
© Булфото

В началния етап на разследването на убийството на благоевградския бизнесмен Йордан Динов колегите свършиха много работа и не смятам, че сме в задънена улица по разкриването на убийството.

Това каза в Кюстендил вътрешният министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Той напомни, че по случая има двама задържани с постоянна мярка за неотклонение и допълни, че в момента продължава работата по събирането на доказателства за престъплението. Цветанов посочи, че няма спор с Костадин Паскалев. Това, което съм казал, е фактическата ситуация в момента, когато е извършено това убийство. Не знам защо се почувства засегнат г-н Паскалев от това, което съм казал. Нито съм хвърлял някакви обвинения, нито съм го правил съпричастен към дейността на този човек, така че мисля, че Паскалев малко "гузен негонен бяга", каза министър Цветанов.

Той допълни, че целта на работещите по случая е да се концентрират в оперативната работа. Министърът припомни, че за убийството, станало през февруари в София, от днес вече има мярка от 72 часа за обвинения в убийството. Надявам се, че със събраните доказателства ще се иска и постоянна мярка, каза Цветанов. Той уточни, че едно престъпление, което вероятно е подготвяно дълго време, няма как веднага да бъде разкрито.

По отношение на битовата престъпност, министърът заяви, че МВР ще оптимизира дейността си, ще осигури повече ресурс, за да могат да се правят повече обходи в населените места. Вярвам, че ще се търси такава справедливост, която да съответства на потребностите на обществото и всеки ще получава наказания, съотносими с тежестта на деянието, което е извършил, каза още вътрешният министър.

Вицепремиерът Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа беше днес в Кюстендил, за да представи листата на кандидатите за общински съветници от партия ГЕРБ за предстоящите частични местни избори на 13 май.

Последвайте канала на

БТА
1007 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ВЪЗМУТЕНИЯТ НАРОД

2012.04.12 | 09:53

1
ЦЦВетанов престани да се занимаваш с избори правиш гаф след гаф !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини