Закопчаха близък до "Октопода"

  • 09 април 2012 20:23

  • 1384
  • 0
Закопчаха близък до "Октопода"
© Булфото

Петър Маринов, уволненият счетоводител в Инвест банк, който се изявяваше на шумни пресконференции в защита на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна е арестуван за присвояване на чужд автомобил, пише Фрог нюз.

Маринов, който е уволнен за сериозни провинения от Инвест банк, ще лежи поне 24 часа в ареста, през което време се очаква да му бъде повдигнато обвинение. Той се прочу неотдавна с гръмки изявления за корупция във висшите етажи на властта и правораздавателните органи.

На няколко пресконференции  Маринов заяви, че собственичката на Инвест банк Петя Славова е давала подкупи на вицепремиера и вътрешен министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и прокурора Роман ВасилевРоман Василев Роман Василев е министър за развитие на електронното правителство от 12 март 2013 г. до 29 май 2013.

С Маринов се зае прокуратурата, която изиска от него да покаже доказателства за публичните си твърдения. Такива обаче той не успял да представи.

На 10 април Петър Маринов трябвало да бъде разпитван във връзка с клеветите срещу хора на високи постове и институции, с което уронвал престижа им без да има и едно доказателство за твърденията си.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1384 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини