ВМРО иска сурови наказания за апашите, обрали лекарката, която се бори на първа линия срещу COVID-19

  • 03 май 2020 16:59

  • 1843
  • 4
ВМРО иска сурови наказания за апашите, обрали лекарката, която се бори на първа линия срещу COVID-19
© Novini.bg

Трябват крайни мерки срещу мародерите, които правят обири по време на пандемията. Това заяви в свой пост във "Фейсбук" народният представител от ВМРО Красимир Богданов, съобщиха от пресцентъра на партията.

Поводът е обир на апартамента на лекарка от Козлодуй, която се бори на първа линия срещу COVID-19. Грабежът е станал по време на нейно дежурство.

Обраха дома на лекар на "първа линия", докато е на дежурство

"Д-р Биляна Стояновска е лекар и общински съветник от ВМРО в Козлодуй. Тя е на първа линия в борбата с COVID-19. Докато отсъства от вкъщи, жертвайки живота си в лечението на болните, наглеците посягат на имуществото й. Понякога си мисля, че при разкриването на извършителите на такива престъпления трябва да се вземат крайни решения. В случая изискваме сурови наказания срещу мародерите, които правят обири по време на пандемията", написа депутатът във "Фейсбук". Красимир Богданов ще пусне и нарочен сигнал до директора на ОДП на МВР - Враца, информират от ВМРО.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
1843 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2020.05.03 | 22:45

4
Открай време линчуването е един доказано ефективен метод. Няма абсолютно никакво значение какво ще кажат педалите от Европа. Те, изящните и благородни европейци са клали хора наред по колониите до неотдавна. Айде холан.

2020.05.03 | 20:17

3
Стига с тая първа линия бе ! Това и е работата !

2020.05.03 | 19:03

2
Мангалите са терористи. Винаги са били. Използват половината си мозъчна гънка само за измами, обири, грабежи, изнасилвания и побоища. И след 20 000 години няма да им дреме, че съсипват хора, а и изобщо не ги е страх от ченгетата.
ИВАНЧО

2020.05.03 | 18:09

1
Эащо само эа теэи мародери,эащо само эа това време на пандемия,?Эа всеки такъв случай трябва да има сурово накаэание!Жалко,че не живеем във времето,когато эа такова престъпление са отсичали крадливата ръка.А иначе БОГ да паэи лекарката и блиэките й!

Добави коментар

Водещи новини