Любовница наследява бизнеса на ликвидирания хазартен бос

  • 06 април 2012 13:33

  • 1608
  • 1
Любовница наследява бизнеса на ликвидирания хазартен бос
©

Любовница на разстреляния в центъра на София хазартен бос Йордан Динов ще наследи бизнеса му.

29 - годишната Соня Букева ще ръководи фирмите на благоевградчанина – “Планет Уин 365” и “Скай спортс 365 – България”. Двамата са съдружници в търговските дружества, показва проверка в съдебно – правните регистри, пише БЛИЦ. Букева е от Велинград, но от няколко години имала връзка с Йордан. Благоевградчанинът толкова хлътнал по нея, че я направил съдружник в двете си фирми. От началото на тази година двамата имали приход от залагания в размер на 400 000 лева, твърдят хора от бранша.

Самият Динов, дни преди смъртта си имал предчувствие, че го чака нещо лошо. Пред близки споделял, че е нагазил в прекалено мътни води, засягайки интереси на босове от ъндърграунда.

В момента полицията правила пълна проверка на банковите сметки на бизнесмена. Така ченгетата се надявали да стигнат до човека, поръчал убийството му. Към момента МВР няма заподозрян. Тепърва ще се гледат записи от видеокамери от съседни сгради, които може да са заснели стрелеца и ще се прави негов фоторобот

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1608 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
XXX

2012.04.09 | 20:39

1
Да ви е*а майката и на некадърните журналистчета, как може такива гнусни лъжи да пишете не може да ми го побера ума просто! Дано и на вас или ваш близък да му се случи нещо за да почувствате поне малко от това което чувстват близките на човека. Дано някой ви осъди за клевета след тези гнусни статии!

Добави коментар

Водещи новини