Полицаи са установили още два случая на нарушена карантина в Разградско

  • 05 април 2020 11:27

  • 757
  • 2
Полицаи са установили още два случая на нарушена карантина в Разградско
© Novini.bg

Полицаи са установили още два случая на нарушена карантина в Разградско, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32988

На 3 април в Районното управление в Кубрат е постъпила информация, че 22-годишен младеж от Варна не спазва наложените мерки. За периода на карантината той посочил, че ще пребивава на адрес в Кубрат, но при извършената проверка не е намерен на адреса. По случая е започнало досъдебно производство.

Констатирано е също, че в периода на наложената му карантина 48-годишен мъж от Лозница е посещавал магазин. Снощи той е открит на адреса си от полицейски служители, които му съставили протокол за предупреждение, допълват от Областната дирекция на МВР.

 

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
757 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.04.05 | 11:50

1
Видя се, че файда от карантината няма - всички я нарушават. Също и от извънредното положение - хората се събират по домовете, на работа, автобуси и така нататък. От това освен, че половината работещи останаха без работа, затънаха все повече в дългове и скоро ще има повече умрели от глад, отколкото от измисления вирус, фалираха над 50% от бизнеса и съсипаха и без това почти умрялата икономика, друг смисъл няма. Всъщност има смисъл - управляващите пак ще си усвоят едни стотици милиони. Докато не стане гражданска война и не се вкарат в затвора всички от правителството, нещата няма да се оправят, а това, както се очертава, ще е съвсем скоро!
Мхм

2020.04.05 | 12:43

2
Явно трябва да излязат военните по улиците, за да се спрат семиидиотите сеещи зараза.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини