18-годишна шофьорка помете пиян пешеходец

  • 10 март 2020 16:05

  • 1525
  • 1
18-годишна шофьорка помете пиян пешеходец
© Булфото (архив)

Пешеходец е пострадал при пътен инцидент вчера в Русе. На 9 март около 13:25 ч. екип на пътна полиция е изпратен в русенския квартал „Дружба“, след сигнал за възникнал инцидент с пострадал човек, в района на пътната улична отсечка между два магазина. Това съобщиха от ОДМВР-Русе. 

При пристигане на местопроизшествието там вече е бил екип на спешна помощ, който е преглеждал пострадалият пешеходец – 49-годишен мъж от Русе.

За часове в Бургас блъснаха двама пешеходци

Полиците са установили, че той е бил блъснат от лек автомобил „Ауди“ с водачка на 18-години от гр. Две могили. Тя обяснила, че при извършване маневра завиване надясно е загубила управление на превозното средство, отклонила се е вдясно по-посока на движение, качила се е с предна дясна страна на колата на тротоара и там е блъснала мъжа.

Пострадалият е бил откаран с линейка в болница „Канев“, където след преглед е настанен за лечение с фрактура на колянна става. На местопроизшествието е извършен оглед, случаят е документиран, причините за ПТП се изясняват, образувано е досъдебно производство.

Участниците в ПТП са изпробвани за алкохол – пробата на водачката е била отрицателна, а на пешеходеца – 1.18 промила.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1525 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
А

2020.04.26 | 09:13

1
Като знаеш че не можеш да караш, не сядаш сам.

Добави коментар

Водещи новини