17 души са задържани при акцията в Разлог

Днес, 05.03.2020 г., под ръководството на Окръжна прокуратура - Благоевград, се проведе специализирана полицейска акция на територията на гр. Разлог и с. Баня.

Участващите в нея служители в сектор „Специализирани полицейски сили“ в отдел „Охранителна полиция“ при ОД на МВР гр. Благоевград и РУ Разлог са проверили 214 МПС и 239 лица. Задържани са 17 лица. Съставени са 21 акта за установени административни нарушения и са издадени 42 фиша по Закона за движението по пътищата.

Полицейска акция се провежда в Разлог

Към настоящия момент, в резултат на извършените действия, са разкрити три престъпления - осуетяване на изпълнение на съдебно решение, кражба и намерена чужда вещ, за която не е било съобщено на собственика в законоустановения срок.

Образувано е досъдебно производство за незаконно държане на високорисково наркотично вещество. Събрани са сведения за държане на акцизни стоки без български бандерол – цигари и алкохол, на бойни патрони без разрешително и наркотични вещества (канабис).

Мащабна спецоперация в Русе

Специализираната полицейска акция се осъществи по линия на противодействие на битовата престъпност и за установяване на лица, срещу които се водят повече от две досъдебни производства по разпореждане на главния прокурор, съобщават от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.

 

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет