Специализирана операция във Варна: Закопчаха двама души

  • 27 февруари 2020 16:40

  • 3477
  • 0
Специализирана операция във Варна: Закопчаха двама души
© Булфото (архив)

Двама мъже са били задържани във Варна в хода на специализирана полицейска операция по линия противодействие на битовата престъпност, разпространение на акцизни стоки без бандерол, извършване на нерегламентирани превози на пътници и превенция. Това съобщават от ОДМВР-Варна.

Операцията е под надзора на прокуратурата във Варна. Задържаните са на 45 и на 50 години. У тях са намерени и иззети 55 000 къса с цигари без акцизен бандерол от марката „Karelia Blue”, на приблизителна стойност 16 000 лв. Двамата мъже са известни на органите на реда. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районната прокуратура във Варна.

Операция на полицията в Сливен, удариха битовата престъпност

На територията на областта са реализирани и специални проверки за извършване на нерегламентиран превоз на пътници. Проверени са 3 МПС и 8 лица, съставени са 3 АУАН за установени нарушения.

По време на операцията са проверени 389 МПС. Проверените лицата са 444, като от тях са задържани 19 души, оказвали влияние върху криминогенната обстановка в региона, сред тях 4 джебчийки. Четирима души, обявени за общодържавно издирване, са установени и задържани. Установен е и един гражданин на Киргизстан, издирван от Интерпол - изяснява се статута му.

Спецоперация край Твърдица, задържаха 6 души

По линия на КОС е съставен АУАН за неправилно съхранение на огнестрелно оръжие.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3477 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини