Намериха наркотици в служители на хотел в Пампорово

За времето от 13:00ч. на 25.02.2020г. до 05:00ч. на 26.02.2020г. на територията обслужвана от РУ-Чепеларе се проведе специализирана полицейска операция за проверки за употреба на алкохол, наркотични вещества и техни аналози от водачите на МПС, както и за съхранение и използване на наркотични вещества. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Смолян.

В хода на полицейската операция са установени и иззети от три стаи в хотел в КК Пампорово общо 29.97 грама суха тревна маса, която при направения полеви нарко тест реагира на марихуана, както следва:

На 25.02.2020г. около 15:00ч. в К.К. Пампорово, при извършена проверка от служители на РУ-Чепеларе на служебна стая без номерация, намираща се в подземния гараж на хотел в комплекса, отдадена за служебно ползване на 24-годишния Г. С. от гр. Варна, на две места в модулна секция, е намерена и иззета суха тревна маса с общо тегло 23.46 грама, която при направения полеви наркотест реагира на марихуана.

Закопчаха млад дилър в Пещера с два вида наркотик

Местопроизшествието е запазено и посетено от дежурна оперативна група на РУ-Чепеларе. Ползвателят на стаята е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

На 25.02.2020г. в РУ-Чепеларе е започнато бързо производство срещу 20-годишната Н.Д. от гр. Варна, за това, че около 15:40ч. в К.К. Пампорово, при извършена проверка от служители на РУ-Чепеларе на стая в същия хотел, отдадена за служебно ползване на 20-годишната варненка, в лицев джоб на пътнически куфар, е намерена суха тревна маса с бруто тегло 2,75 грама, която при направения полеви наркотест реагира на марихуана.

Полицаи гониха дилър из столичния ж.к. "Стрелбище"

Местопроизшествието е запазено и посетено от дежурна оперативна група на РУ-Чепеларе. Намереното наркотично вещество е иззето. Работата по случая продължава.

На 25.02.2020г. в РУ-Чепеларе е започнато бързо производство срещу 29-годишния Н. С. от гр. София, за това, че около 13:55ч. при извършена полицейска проверка в същия хотел, в стая отдадена за служебно ползване на 24-годишния Г. С. от гр.Варна, върху нощно шкафче, в пластмасова кутия за хранителни добавки е намерена суха тревна маса с бруто тегло 3,76 грама, която при направения полеви наркотест реагира на марихуана.

Местопроизшествието е запазено и посетено от дежурна оперативна група на РУ-Чепеларе. 29-годишия Н.С. е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет