Съученици пребиха петокласничка

  • 01 април 2012 21:02

  • 5678
  • 8
Съученици пребиха петокласничка
©

Петокласничка от Варна е настанена в болница с комоцио след училищен бой.

Конфликтът със съучениците й започва в час по физическо и завършва с комоцио в отделението по неврохирургия.

„Удариха ме с топка по главата. Не зная дали е нарочно или без да искат, но започнаха да ми се смеят и казаха: „Така ти се пада, това заслужаваш", разказа пред Нова телевизия Мария Борисова.

Това е второто нападение над нея за последните три месеца. „Първият път ме удряха в ребрата и ме уцелиха с лед по главата. Вторият път, след удара по главата, ме ритаха и ме блъскаха постоянно в гърба и ме заплашваха", спомня си петокласничката.

След първата проява на агресия побойниците са наказани със забележка и предупреждение за изключване. По думите на класната и директора на училището, момичето предизвиквало съучениците си с остри думи и капризи. Родителите са подали сигнал в полицията и Инспектората по образование.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5678 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Кимчи

2014.11.28 | 16:19

8
Комплексирали са се, че са тъпанари и са решили да я тормозят! Тва са тия дечица след 90-те години възпитавани по доктор Спок! Тепърва ще гледаме сеир в България. И тия директори и класни ръководители за кво са там, да си чешът .............. аре да не казвам кво.
Кирил

2014.11.28 | 16:19

7
Първо сложете снимката на училището, където се е случило всичко това. И хайде да не говорим просто защото нямаме какво да правим. Случая е, че е ударена с топка по време на час по физическо въпитание. Това момиче има проблем с общуването - не общува с никой в класа.
Цветан

2014.11.27 | 23:45

6
то и ас съм бил жертва на насилие от не няколко съученици а от целият си клас бях тормозен както физически така и психически но за разлика от тази ситуация класът ми нямаха дори и забележки за стореното но тук не става въпрос за мен става въпрос за пребитото момиче което сега е в болница и то защото няколко хулиганчета които се мислят за нещо повече от другите си връстници и на всичкото отгоре директорката и класната защитават насилниците и отхвърлят жертвите на насилие да вярно е че е възможно момичето да е провокирала някого в неподходящ момент но да се стигне до пребиване и болница ме навежда на мисълта че не момичето е виновно в случая а че са виновни директорката и класния ръководител че са виновно това да продължава системно без дори да изхвърлят някое от побойниците и да се спрат и че им се е разминавало само с забележки и предупреждения ако трябва да се реши такъв проблем то тогава най правилният избор е да се отстрани самият проблем а не да се заобикаля или замазва с други оправдания
Георги

2014.11.27 | 23:45

5
Айде да се изтрепем всички, за да си решим проблемите. Логиката зад това да набиеш някой, защото е "с пиперлив език" или "капризен" е неоспорима. В училище и аз съм имал проблеми, и на мен са ми скачали защото съм имал капризи, счупих ръката на един съученик, след това никой от класа не се е заяждал. Но е гадно да се стига до там, просто защото на някои му липсва езикова култура или е чел прекалено малко книги, за да ми отговори. Ако не ти харесва някой - не се занимавай с него.
plamen

2014.11.27 | 20:20

4
dobre sa napravili, aman ot kompleksirani glezli
САЙТА ЗА ФУТБОЛНИ ЕКИПИ 12/13

2014.04.11 | 08:43

3
W W W . O R I G I N A L N I . BE --- Евро 2012 - Вземи супер Еккип !!

2014.04.11 | 08:43

2
А едно време ми намалиха поведението щото мислех да цомбя една съучиничка.
1

2014.04.11 | 08:41

1
sled kato niama roditelski kontrol nad decata nasilieto v u4ilishtata vinagi 6te go ima!!!!te vsi4ki sa deza s rasli4ni harakteri i vuspitanie i tesi koito imat roditeli sad sebe si to ne bi se stignalo do tam....

Добави коментар

Водещи новини