Задържан за нападението на старци в Зетьово е опитал да убие баща си с брадва

Шокиращи разкрития за един от нападателите над възрастно семейство от чирпанското село Зетьово. 25-годишният мъж нападнал баща си с брадва, но въпреки това не бил задържан.

След бързата реакция, когато нападателите на възрастните майка и син бяха задържани в присъствието на главния прокурор Иван Гешев, днес селото отново е в страх, предаде БТВ.

Кметът на Зетьово поздрави Гешев за действията срещу битовата престъпност

Хората се притесняват, че един от мъжете, който живее в селото и е криминално проявен, може да бъде освободен. Само преди дни той едва не е убил баща си.

Камери в центъра на село Зетьово са запечатали нападение с брадва в утрото на 2 февруари. 25-годишният мъж е един от задържаните за побоя над възрастното семейство. Бащата разказа, че се скарали за пари. Въпреки жестоките удари, синът му бил освободен от полицията още същия ден.

Дни по-късно той е заподозрян за жестокия побой над 84-годишна жена и сина ѝ. Със свой съучастник нахлуват в къщата маскирани.

След инцидента главния прокурор Иван Гешев оглави спецоперация, при която двамата нападатели бяха задържани. Има вероятност обаче отново да излязат на свобода.

От прокуратурата в Стара Загора посочват, че все още събират доказателства. Ако до края на деня не успеят да докажат вината им, двамата мъже ще бъдат освободени.

 

Коментари

  1. 2020.02.18 | 19:35

    Абе няма правосъдие бе в тази държава.
    Бесилки трябва на веки център.Няма страх затова

  2. 2020.02.18 | 18:44

    Гнусен боклук

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет