Дрогиран шофьор си спретна гонка с полицията

  • 29 януари 2020 12:03

  • 1097
  • 0
Дрогиран шофьор си спретна гонка с полицията
© Булфото

На 28 януари в РУ – Севлиево е подаден сигнал от служител на жандармерийско зонално управление – Плевен за водач на лек автомобил, който се опитва да осуети проверка в хода на специализирана полицейска операция. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Габрово. По данни на служителя, около 13:30 часа в Градница, при подаден сигнал, водачът не спира и реализира пътнотранспортно произшествие, при което удря управляваното от него моторно превозно средство в ограда на дворно място.

При опита си да избяга от служителите на ЖЗУ, той слиза от автомобила и побягва. Лицето е установено в коритото на река Видима, където е паднал при опита си за бягство. Транспортиран е в ЦСМП, без опасност за живота. При извършена проверка за употреба на наркотични вещества с техническо средство е установено, че водачът – мъж на 35 години от село Столът, община Севлиево, е управлявал моторното превозно средство след употреба на наркотичните вещества амфетамин и метамфетамин.

Полицейска гонка в Първомай

Срещу него е образувано досъдебно производство по чл. 343б, ал. 3 от Наказателния кодекс. Разследването по случая продължава под надзора на прокуратурата в Севлиево.

Последвайте канала на

Novini.bg
1097 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини