Задържаха трима души, обирали търговски обекти във Враца

  • 29 март 2012 11:11

  • 642
  • 0
Задържаха трима души, обирали търговски обекти във Враца
©

Трима души са задържани за серия от кражби от търговски обекти във Враца, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Враца.

В Районно управление „Полиция”-Враца за срок от 72 часа са задържани И.Б. на 27 години, Ц.Г. на 23 години и А.А. на 18 години от Враца. След оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени действия е установено, че тримата са извършили няколко престъпления.

На 19 март те задигнали 50 лева от магазин за перилни препарати и козметика във Враца.

На 20 срещу 21 март след като демонтирали пластмасови плоскости на входна врата на павилион в ж.к. „Дъбника”, извършили кражба на касов апарат, монетник с около 10 лв., нагреватели и 3 помпи за аквариуми, 14 поводи за домашни животни.

На 22 март след демонтиране на дървена плоскост на входна врата на книжарница във Враца, бул. „Хр.Ботев”, трите лица откраднали метална касета, в която е имало 8 лв., и 150 лв. от помещението.

На 24 март след разбиване на входна врата на магазин за ВиК материали във Враца ул. „Ал.Константинов”, извършили кражба на две пробивни машини и апарат за лепене на ПВЦ тръби. На 25 март във Враца, пазара в ж.к. „Дъбника”, след като повредили входна врата на магазин, отнели вещи на обща стойност 700 лева. На 26 март от магазин на пазара в ж.к. „Дъбника”, групата разбила входната врата, след което извършила кражба на около 30 чифта маратонки и други спортни дрехи и принадлежности.

Част от откраднатите предмети и вещи са намерени и иззети.

Последвайте канала на

642 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини