Пиян шофьор без книжка заби колата си в три дървета в Шумен

  • 15 януари 2020 12:11

  • 766
  • 0
Пиян шофьор без книжка заби колата си в три дървета в Шумен
© Булфото (архив)

В 06.12 часа тази сутрин е бил приет сигнал за възникнал пътен инцидент близо до пл. "Оборище" в Шумен. Това съобщиха от ОДМВР - Шумен.

Водач на лек автомобил със софийска регистрация загубил контрол над колата, ударил последователно три дървета и се преобърнал на пътя. Движил се по бул. "Симеон Велики" в посока към Томбул джамия. Пътните полицаи установили на място, че водачът, 23-годишен жител на село Средня, управлявал под въздействие на алкохол. Тестът с дрегер отчел 1.93 промила алкохол. Откаран е за преглед в МБАЛ - Шумен. Установено е, че е с мозъчен хематом, подписал е декларация, че не желае да бъде лекуван и е напуснал болничното заведение.

Пиян катастрофира край Гоце Делчев

Водачът е неправоспособен. Никога не е притежавал свидетелство за управление на моторно превозно средство. Автомобилът е със служебно прекратена регистрация и няма сключена валидна застраховка "Гражданска отговорност".

През 2014 година и през 2019 октомври е установяван да шофира без свидетелство, като през 2019 година е самокатастрофирал, също в дърво, в село Новосел. Тогава не е имал алкохол. На автомобила, Опел "Астра" му е прекратена регистрацията, водачът е бил без алкохол и наранявания. Съставен му е акт затова, че е шофирал неправоспособен и за настъпилото пътнотранспортно произшествие.

Последвайте канала на

Novini.bg
766 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини