Съсед за взривения апартамент във Варна: Шок, ад, пълна трагедия!

Беше шок, удар за всички ни в блока. Пълна трагедия. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия Иван Иванов, съсед на бившия полицай Веселин Димитров, издирван за мощния взрив, избухнал рано сутринта в понеделник в апартамент във варненския район "Владиславово". Експлозията взе две жертви, а над 10 души бяха ранени.

Събудихме се в 4.40 часа от силен взрив. Погледнах през прозореца – видях как се извисяват пламъци. Нямаше как да спася семейството си от ада, бяхме в капан – отвсякъде бяхме обградени от пушеци. Помня единствено, че им дадох мокри кърпи за лицата, за да не дишат пушека. Виках за помощ. В апартамента беше и 4-годишното ми дете. Бях толкова стресиран от случилото си, че не помня кога ни изведоха пожарникарите, разказа младият мъж.

Издирваният за взрива във Варна е бил уволнен дисциплинарно от полицията

Той уточни, че в момента са се настанили при родителите му, но не могат да останат там задълго.

Директорът на дирекция "Социални дейности" в Община Варна Таня Василева съобщи, че след взрива в общински жилища са настанени 13 човека. Тя уточни, че пострадалите могат да се обърнат за помощ към кмета на район "Владиславово".

Кметът на район "Владиславово" с подробности какво предстои след взрива в блока

Коментари

  1. 2020.01.15 | 08:07

    Проблемът е че от първите репортажи се виждат доста пукнатини по стените на взривения апартамент и не се знае дали блокът ще е годен за живеене.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Избрано от Интернет