Таксиджията - убиец карал като откачен

  • 29 март 2012 07:46

  • 1708
  • 2
Таксиджията - убиец карал като откачен
© Булфото

Трима свидетели - мъж и две жени, вече са свидетелствали за идиотското поведение на Димитър Юлчев на бул. "Евлоги Георгиев" секунди преди сблъсъка с двете възрастни жени във фаталната вечер на 24 март.

"По време на разпита заявиха, че изведнъж без никаква причина Юлчев завил рязко и влязъл в лявото платно макар другите две да са били празни", разказа прокурорът Драгомир Янчев.

Ромът убиец засега мълчи и не е казал нито дума в своя защита пред прокуратурата и съдиите. Таксиджията лежи в килия в ареста на Националната следствена служба, след като бе оставен зад решетките за постоянно от Софийския градски съд, информира „Стандарт”.

Клиентка на таксиджията - убиец разказва пред вестника как на 9 март сутринта й се изправила косата от ужас, тъй като имала лош късмет да седне в колата на Юлчев. Емилия бързала да занесе документи на своя близка, която лежала в "Пирогов". Излязла сутринта и хванала единственото свободно такси от т.нар. "Дървено кафене" в "Младост 3".

Шофьорът бил в черен анцуг. Веднага му проличало, че бързо губи търпение на светофари и пешеходни пътеки. Юлчев профучал на червено на светофара на бул. "Климент Охридски" до Студентски град и на кръстовището на „Г.М.Димитров”. "Мина като бърз влак, добре, че нямаше никакво друго движение. Даже се изфука. Казва ми: „Не се бой, мамче, имам актове за 500 кинта, но няма да ги плащам", разказва Емилия.

След това рязко дал мръсна газ надолу по бул. "Драган Цанков" и стеснението за малко да се вреже в един опел. Потресената Емилия Тонева се обадила на оператора на 112, като дала името си и номера на автомобила.

От спешния център 112, който е към МВР, още не могат да направят справка какво се е случило със сигнала на жената, понеже не можела да каже точен час. Затова не може да се разбере дали са взели някакви мерки срещу бакшиша.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1708 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2012.04.02 | 23:17

2
Абе, не можели да кажат точно на 9 сутринта сигурно в софия е имало 1000 обаждания. Просто 112 не работи и тия там само спЪт между две заплати.
Безпартиен

2012.03.29 | 21:10

1
Много им дреме и на 112 и на полицията.

Добави коментар

Водещи новини