Пиян младеж задържан за шофиране без книжка и бягство от полицията в Кнежа

  • 06 януари 2020 14:04

  • 572
  • 0
Пиян младеж задържан за шофиране без книжка и бягство от полицията в Кнежа
© Булфото

15-годишен пиян младеж е задържан за шофиране без книжка и бягство от полицията в Кнежа. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Вчера около 1.00 часа на улица в Кнежа служители на автопатрул подали светлинен и звуков сигнал за спиране към водача на лек автомобил „Ауди А6“. Шофьорът обаче продължил движението, като спирал колата, за да бъде доближен от патрула, след което форсирал двигателя и потеглял отново.

За преустановяване на дръзките действия на нарушителя единият от полицаите произвел два изстрела със стоп патрони - единият безопасна посока, а другият - към задната броня под задния капак на лекия автомобил. Няма пострадали.

Пиян предизвика катастрофа край Боровец

Колата била спряна, но водачът отказал да излезе. При опит да бъде изведен, той оказал съпротива, а след задържането не пожелал да се представи. В хода на извършената проверка е установена самоличността му – 15-годишен местен жител.

Задържан е за срок до 24 часа. Проба с техническо средство показала, че е седнал зад волана след употреба на алкохол. За случая е уведомена Районната прокуратура и е образувано бързо производство. Продължава работа разследващ полицай и екип на РУ - Кнежа.

Последвайте канала на

Novini.bg
572 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини