Наркодилър кътал стока във фризер и матрьошка

  • 26 декември 2019 15:26

  • 3645
  • 0
Наркодилър кътал стока във фризер и матрьошка
© Getty (архив)

Бургаски дилър на дрога е кътал стоката си във фризер и матрьошка, съобщи Бургасинфо.

Полицаи при обиска в дома  на 44-годишния Александър Р., разположен в жилищния комплекс „Изгрев“ са открили амфетамини между замразените продукти в хладилника. При продължилото служебно претърсване криминалистите са се натъкнали на марихуана, която е била складирана в матрьошка.

Униформените са намерили наркотиците при проверка, извършена само двадесетина дни, сред като Александър е сключил споразумение с прокуратурата по обвинение за притежание на сериозно количество упойващи вещества. Той се е разминал с условна присъда от две години лишаване от свобода с четири години изпитателен срок, но заради сполетелия го малшанс, сега ще се наложи да изтърпи наказанието ефективно. В момента той се намира в ареста, а утре там ще му бъде предявено и новото обвинение. Прави впечатление, че по пликчетата, в които били поставени дозите, не са намерени дактилокскопни следи, посочи още цитираната медията.  

Баба, осъдена като наркодилър: Обидно ми е! Не съм същият човек

Александър вече е осъждан веднъж през 2011 г. Тогава той е нахлул в чужд апартамент, въоръжен с пушка, и произвел изстрел. Срокът на условната му присъда обаче е изтекъл и той влиза по делото като реабилитиран.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3645 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини