Стреляли по Шкафа от 2 метра

  • 28 март 2012 07:24

  • 951
  • 1
Стреляли по Шкафа от 2 метра
©

По Кирил Кирилов - Шкафа е стрелял висок и строен мъж, който е заговорил жертвата си с обидно подвикване вечерта на 24 март пред дома му. Според началник експертизи по него е стреляно от около 2 метра.

Кирил Кирилов - Шкафа, който беше застрелян в събота в столичния квартал "Младост" 3, си е отишъл от тази земя осъден. Това мнение изказа пред в. "България днес" адвокат Йордан Киров, защитник на подсъдимия по делото "Наглите" Ивайло Ефтимов - Йожи.

"От тези пледоарии няма смисъл,защото присъдите са написани много по-отдавна. Те са били готови още преди да бъде убит Шкафа", смята адвокат Киров.

Вчера съдът изслуша последните думи на защитниците на "Наглите". Според адвокатите на подсъдимите е извършван системен тормоз, а прокуратурата и МВР са извършили истинско престъпление спрямо личността на поверениците им. 

Полицията проверява и версията, че Шкафа е бил гръмнат заради нерешени спорове за разпространение на дрога. Ченгетата са започнали масови проверки на младежи в "Младост", за които има информация, че преди време са били в наркобизнеса.

Последвайте канала на

951 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Бай Киро

2012.03.28 | 12:58

1
Сега тези боклуци ги изкараха честни граждани с нарушени права. Че не са в Китай да видят присъди...!

Добави коментар

Водещи новини