Верижна катастрофа край Кърджали: Един е ранен

  • 17 декември 2019 15:41

  • 3867
  • 0
Верижна катастрофа край Кърджали: Един е ранен
© Булфото (архив)

54-годишен водач е пострадал при катастрофа вчера около 12 часа в района на село Каменка, където се сблъскали три автомобила. Това съобщиха от ОДМВР-Кърджали. 

По първоначални данни пострадалият отнел предимство, след което последвал сблъсък с движещите се с несъобразена скорост „Фолксваген“ с 18-годишен водач и „Сеат“, управляван от 18-годишен. Пострадалият бил прегледан във Филиала на спешната помощ в Крумовград, транспортиран в кърджалийската болница, а след това в пловдивска клиника със съмнение за луксация на става.

Трета жертва на пътя за деня в Пазарджишко

Тестовете за алкохол на водачите са с отрицателен резултат. Дежурна оперативна група от РУ-Крумовград е извършила оглед, като временно движението се е пренасочвало през село Едрино. Екип на пожарната служба в Крумовград помогнал за изваждането на ранения от автомобила, а след това обезопасил и по-късно почистил мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство.

Отново след отнето предимство на разклона за село Чакаларово и село Дружинци около 13,30 часа вчера 76-годишен водач на „Ауди“ ударил „БМВ“. Няма пострадали. Не е констатирана употреба на алкохол.

Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП. Екип на пожарната служба в Подкова почистил пътното платно в района на катастрофата.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3867 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини