Нагли крадци задигнаха кабели за над 4000 лева от склад в Бургас

  • 17 декември 2019 07:52

  • 819
  • 1
Нагли крадци задигнаха кабели за над 4000 лева от склад в Бургас
© Нова телевизия

Крадци задигат кабели на стойност над 4 000 лв. от склад в бургаския квартал "Изгрев". Негов управител е Красимир Кръстев, който е и собственик на фирма за изграждане на видеонаблюдение и СОТ.

Крадците се мъчат да влязат. Това са едни големи метални врати, тежки, масивни. С универсален болт, който е правен ръчно. Вратата се отваря със специален ключ. Крадците се мъчат над един час да я отворят. Взимат немалко количество кабели, разказва Кръстев, цитиран от Нова телевизия.

Крадци разбиха пощенска станция в село Цар Шишманово

Той споделя, че складът няма охранителна система, тъй като е на оживено място. Има съмнения, че крадците са бивши служители на фирмата. Самоличността им все още не е разкрита.

Ще бъдат прегледани по-стари записи. Полицията се задейства. По това, което вземат – те всъщност вземат микроклациал, но и медни кабели, обясни още Кръстев. Според него щетата е можело да бъде по-голяма, тъй като в склада има техника за над 20 000 лева.  

Закопчаха крадец на скъпоструваща техника на столичен булевард

Последвайте канала на

Novini.bg
819 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
охранител

2019.12.17 | 08:38

1

краде се навсякъде, трябва да се разреши въоръжена охрана с право да се използва оръжие, като застрелят законно 1, 2 крадци, останалите няма да смеят да припарват

Добави коментар

Водещи новини