Тийнейджърки пострадаха на пешеходна пътека

  • 25 ноември 2019 15:58

  • 780
  • 2
Тийнейджърки пострадаха на пешеходна пътека
© Булфото (архив)

Две 12-годишни момичета са пострадали при катастрофа на пешеходна пътека на ул. "Тр. Китанчев" в Търговище. Това съобщиха от ОДМВР - Търговище.

Днес в 14:06 ч на тел. 112 в оперативната дежурна част на областната дирекция е получен сигнал за възникнало пътно-транспортно произшествие в близост до бензиностанция на ул. „Тр. Китанчев“ в гр. Търговище. По първоначални данни лек автомобил „Рено Меган“ с търговищка регистрация, управляван от 20-годишен правоспособен водач от същия град, е блъснал две 12-годишни момичета на пешеходна пътека. Децата своевременно са откарани на преглед в МБАЛ-Търговище, където до момента е установено, че едното е с фрактура на рамо, а другото – с контузна рана на коляно.

Войната между автомобили и пешеходци взе нова жертва

На водача на лекия автомобил е взета проба за евентуално наличие на алкохол в издишания от него въздух, която е отрицателна. В момента се извършва оглед на местопроизшествието.

Последвайте канала на

Калина Христова
780 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.11.25 | 17:05

1

Защото пресичат като малоумници зяпнали в телефоните си.

2019.11.26 | 09:41

2

А шофьорът къде блее? Това е на пешеходна пътека, където всеки един момент може да изскочи някой човек. Малко внимание от страна на пешеходци и шофьори няма да е лошо.

Добави коментар

Водещи новини