Двама са пострадали при ПТП в Русе

  • 25 ноември 2019 13:26

  • 396
  • 0
Двама са пострадали при ПТП в Русе
© Булфото (архив)

Двама са леко пострадали при пътен инцидент на бул. България в Русе, в нощта на 22 ноември. Това съобщиха от ОДМВР-Русе. 

Около 23:20 часа екип на полицията е изпратен по сигнал за ПТП с пострадали на булеварда. Там униформените са установили, че на около 800 м. преди магазин за автомобили в посока ГКПП е имало катастрофирали два автомобила БМВ, единият извън пътното платно.

Катастрофа на АМ "Тракия": Има пострадали

37-годишният водач на едната кола, която се е намирала на пътя, обяснил, че се е движел в дясна пътна лента и пред него е имало друго МПС, което се е движело бавно, затова решил да го изпревари, но когато започнал маневрата видял в последния момент, че от лявата му страна бързо приближава МПС, тогава той рязко свил отново вдясно и се прибрал в лентата си, но бил застигнат и блъснат отзад в дясната част от друг автомобил с марка БМВ.

Водачът и пътник от второто БМВ били отведени за преглед в болница, откъдето са освободени за домашно лечение с натъртвания и охлузвания.

На местопроизшествието е извършен оглед от разследващ полицай и по случая е образувано досъдебно производство, което ще изяснява причините и обстоятелствата, довели до пътния инцидент.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
396 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини