Тежка катастрофа край Севлиево: Един загина, друг е ранен

  • 25 ноември 2019 10:49

  • 3674
  • 2
Тежка катастрофа край Севлиево: Един загина, друг е ранен
© Булфото (архив)

На 22 ноември около 14:00 часа, чрез ЕЕН 112 в дежурната част на РУ – Севлиево е получен сигнал за пътнотранспортно произшествие, възникнало между лек и товарен автомобили на главен път София – Варна, на около километър след сградите на „Идеал Стандарт“, в посока Варна. Това съобщиха от ОДМВР-Габрово. 

По първоначални данни, при навлизане в десен завой 48-годишна жена от София, водач на лек автомобил, губи контрол над управляваното от нея моторно превозно средство, навлиза в насрещното платно, и се удря странично с дясната част в движещ се в посока Варна товарен автомобил с прикачено към него полу-ремарке, управляван от 52-годишен водач от град Левски.

Катастрофа на пътя с. Невестино - Карнобат: Има ранени

В следствие на удара, водачът на лекия автомобил е с фрактура на таза, и е настанена за лечение в ортопедично отделение на болницата в Севлиево, без опасност за живота. При инцидента, на място е починал 74-годишен пътник, пътуващ на задната седалка на лекия автомобил.

Участниците в пътнотранспортното произшествие са проверени за употреба на алкохол с техническо средство. Пробите и при двамата водачи са отрицателни.

На местопроизшествието е извършен оглед и е образувано досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура – Габрово. Механизма и причините за възникване на инцидента са в процес на установяване.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3674 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
BAI GANIO

2019.11.26 | 07:18

2

BAI TIKVUNII GLEDA SAMO DA KRADE

Пътна инфраструктура

2019.11.25 | 12:09

1

В този участък пътят е с огромни неравности и в безобразно състояние от много години.

Добави коментар

Водещи новини