Полицай пострада при преследване на шофьор в Пловдив

  • 21 ноември 2019 16:04

  • 892
  • 1
Полицай пострада при преследване на шофьор в Пловдив
© Булфото (архив)

Полицейски служител пострада леко при катастрофа след преследване на шофьор в Пловдив. Това съобщи говорителят на ОДМВР, цитиран от "Фокус".

Около 14 ч. днес, при патрулиране на ул. "Ландос", служители на сектор "Специализирани полицейски сили" подали сигнал за спиране на преминаващ лек автомобил. Водачът му обаче продължил по пътя си и това наложило да бъде последван от униформените със служебния микробус.

Полицейска гонка с пиян шофьор в Шумен

При преминаването му с включена светлинна и звукова сигнализация на кръстовището с Цариградско шосе, в служебния автомобил се блъснал друг лек автомобил. От удара бусът се завъртял и ударил изчакващ на светофара трети лек автомобил.

При катастрофата няма сериозно пострадали, медицинска помощ е оказана на единия от полицейските служители. Всички водачи са тествани за употреба на алкохол, резултатите са отрицателни. Предприети са действия за издирване на избягалия шофьор.

Шофьор опита да избяга от полицейска проверка и се укри

Последвайте канала на

Novini.bg
892 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Извод

2019.11.22 | 13:12

1

Полицая следва да плати щетите, щом се прави на холивудски герой. В градски условия е пределно ясно, че ще се стигне до това.

Добави коментар

Водещи новини