Спецакция в Пазарджик, спипаха двама наркодилъри

  • 14 ноември 2019 12:30

  • 480
  • 0
Спецакция в Пазарджик, спипаха двама наркодилъри
© gettyimages (архив)

Двама наркопрласьори са задържани при акция на служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОД МВР-Пазарджик, съобщиха от Пресцентъра на полицейската дирекция в областния град.

Това е станало по време на специализирана полицейска операция под наблюдението на прокурор от Окръжната прокуратура в Пазарджик. В хода на реализацията на един от входовете към областния град екипите спрели лек автомобил „Опел“, управляван от 39-годишен мъж – жител на пазарджишкото село Мокрище. До него пътувал негов приятел на 30 г. от пещерското село Радилово. Последвал личен обиск и на двамата мъже, в резултат на което били открити общо три полиетиленови плика с бяло прахообразно вещество. При направения полеви наркотест се оказало, че става дума за амфетамин с общо тегло 317 грама. В жилището на единия от мъжете органите на реда открили и електронна везна.

Столични полицаи заловиха баща и дъщеря наркодилъри

Двамата са задържани първоначално за срок от 24 часа. С постановление на наблюдаващ прокурор срокът на арест е удължен със 72 часа. По случая се води досъдебно производство, а работата по документиране на престъпната дейност на двамата дилъри продължава.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
480 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини