Разплетоха мистерията около загиналия пешеходец в Русе

  • 06 ноември 2019 14:25

  • 2016
  • 2
Разплетоха мистерията около загиналия пешеходец в Русе
© Булфото (архив)

Установени са водачът и превозното средство, участвали в пътния инцидент с починал човек на ул. Изгрев в Русе. Както вчера от ОДМВР-Русе информираха, на 4 ноември около 18:10 часа в полицията е получен сигнал, че на ул. Изгрев в Русе има паднал на пътя мъж.

На място е било изяснено, че той е починал и според първоначалните данни е блъснат като пешеходец от неизвестно МПС. От полицията е изяснено, че трупът е на 48-годишен мъж от Русе.

Тялото е откарано за аутопсия, на местопроизшествието е извършен оглед и по случая е започнало разследване в хода на образувано дознание, а от служителите на полицията са били предприети действия за издирването на неизвестното МПС и водач.

Вчера във Второ РУ сам се е явил 65–годишен мъж от Русе, който е заявил, че най-вероятно той е участвал в пътния инцидент с автомобила си „Фолксваген“ и е оказал съдействие на разследващите за изясняване на случилото се и за извършване на необходимите процесуално-следствени действия. Извършен е оглед на превозното средство. Работата по разследването продължава.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2016 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ИВАНЧО

2019.11.06 | 17:25

2

Какво ще раэплетат като ги няма никакви!Със эапалена свещ да търсиш патрулиращ полицай посред бял ден няма да намеришВсе са им малко парите,все те не достигат като бройка в държавата...Проблемът е,че не им стигат чуствата эа дълг и отговорност.Не на всички,но на повечето от тях.

с.т.

2019.11.06 | 15:38

1

Полицаите нищо не са "разплели". Виновният водач сам се е предал.

Добави коментар

Водещи новини