Катастрофа в Габрово с ранени

  • 04 ноември 2019 10:16

  • 3459
  • 1
Катастрофа в Габрово с ранени
© Булфото (архив)

На 02 ноември в дежурната част на ОДМВР – Габрово е получен сигнал за  пътнотранспортно произшествие между два автомобила, възникнало около 19:30 часа в района на кръстовището за квартал „Войново“. Това съобщиха от ОДМВР-Габрово. 

По първоначални данни, лек автомобил, управляван от 51-годишен жител на Габрово при движение в посока към Севлиево, предприема маневра „завой на ляво“, като не пропуска насрещно движещ се автомобил, управляван от 18-годишен водач, също местен жител.

В следствие на сблъсъка са пострадали и двамата водачи, които са настанени за лечение в МБАЛ – Габрово с различни по вид и тежест фрактури, без опасност за живота.

Проверка за употреба на алкохол с техническо средство е извършена на единият от двамата водачи, като резултата от нея е отрицателен.

Поради естеството на нараняванията, на другият водач е взета кръв за химически анализ. На местопроизшествието е извършен оглед и е образувано досъдебно производство под надзора на Районна прокуратура – Габрово. Причините и механизма на възникване на пътнотранспортният инцидент са в процес на установяване.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3459 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Габровец Стипца

2019.11.04 | 11:28

1

А миналата година по това време на светофара на механото един автомобил потегли на червено!!!!

Добави коментар

Водещи новини