За броени часове полицаи в Ямбол разкриха извършител на тежък побой

  • 18 октомври 2019 12:43

  • 6319
  • 1
За броени часове полицаи в Ямбол разкриха извършител на тежък побой
© Pixabay

За броени часове ямболски полицаи разкриха тежко криминално престъпление, съобщиха от ОДМВР-Ямбол.

На 17 октомври сутринта в полицията е постъпил сигнал, че възрастна жителка на областния град е била нападната от непознат мъж в дома си. Пристигналите на мястото екипи установили, че пострадалата е в шок и с видими следи от насилие. Жената била транспортирана в МБАЛ Ямбол за преглед и лечение, без опасност за живота. Незабавно е сформиран екип за изясняване на всички факти и обстоятелства около престъплението.

На местопроизшествието са извършени процесуално-следствени действия, образувано е досъдебно производство. Своевременно са предприети незабавни оперативно-издирватени действия за установяване на извършителя.

В резултат на извършената за кратко време голям обем работа е установена съпричастността към деянието на 29-годишен местен жител. Той е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа.

В хода на досъдебното производство е привлечен в качеството му на обвиняем за извършеното престъпление и с прокурорско постановление е задържан за срок от 72 часа. Действията по разследването продължават под ръководството на Районна прокуратура – Ямбол.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
6319 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.10.18 | 12:50

1

Поредния дрогиран мангал

Добави коментар

Водещи новини