Катастрофа на пътя Добринище - Места: Трима души и дете пострадаха

  • 07 октомври 2019 10:38

  • 597
  • 0
Катастрофа на пътя Добринище - Места: Трима души и дете пострадаха
© Булфото (архив)

Четирима души, сред които и 2-годишно дете, са пострадали при катастрофата на пътя Добринище - село Места. Това съобщиха от ОДМВР - Благоевград.

Инцидентът е станал на 4 октомври 2019 г. около 09.40 часа на път II-19 между гр. Добринище и с. Места. Лек автомобил „Алфа Ромео“ с 22-годишен водач, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост в посока от Добринище към село Места, на десен завой навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 52-годишен водач.

При инцидента са пострадали: 2-годишно момиченце, което е с комоцио, 57-годишна жена, която е с фрактура на две ребра и рана на главата, както и 60-годишен мъж, който е с фрактура на седем ребра.

И тримата пострадали са от село Брезница и са пътували в лекия автомобил „Фолксваген Голф“. С хематом на лявото око е пострадала и 42-годишна жена от град Дупница, която е пътувала в лекия автомобил „Алфа Ромео“.

С техническо средство е установено наличие на 0.51 промила алкохол в издишания въздух на 52-годишния водач на лекия автомобил „Фолксваген Голф“.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
597 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини