Ефективно наказание за опит за грабеж на 55 000 лева фирмен оборот

  • 26 септември 2019 17:02

  • 502
  • 1
Ефективно наказание за опит за грабеж на 55 000 лева фирмен оборот
©

Една година и шест месеца „лишаване от свобода“ е наказанието, наложено на М.М. за извършено от него престъпление по чл. 199, ал. 1, т. 1, вр. чл. 198, ал. 1, вр. чл. 18, ал. 1, вр. чл. 20, ал. 2 от Наказателния кодекс.

Подсъдимият се е признал за виновен и е сключил споразумение с Окръжна прокуратура – Монтана за това, че на 16.11.2018 г., на паркинга на магазин „Технополис“ в гр. Монтана, в съучастие с П.И., направил опит да отнеме парични средства, подготвени за инкасо.

Той нанесъл удар по главата на мъжа, носещ торбата с 55 000 лева, представляващи оборот на търговското дружество.

Опитът за присвояване на пари чрез използване на сила останал недовършен поради оказана съпротива. Съдът е одобрил постигнатото между страните по делото споразумение, което има последиците на влязла в сила присъда. Наказанието ще се изтърпява от подсъдимия М.М. при първоначален „строг“ режим.

Последвайте канала на

Novini.bg
502 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Това са физически извършители, но има и едни които

2019.09.26 | 18:21

1

Така е добре когато полицията ни е на мястото си! Но когато "бранители" на ЗАКОНА ни ограбват от кого да потърсим подкрепа? За да бъдем точни смело ще заявя, че това са "адвокати"защитници на закона и техните протежета пот ЧСИ. В силен конфликт на интереси адвокат притежаващ няколко имота в една жил.блок спретва ДЕЛО за да се обогати с още харесани му имота.На помощ идват колегите му от ЧСИ .Така имотът е конфискуван в полза на несъществуващи "задължения" за които собственика научава след като му напълнят пощата с заплашителни "призовки",дори и от името на районен

Съдия! Кошмар изпълнен с негативизъм,корупция,рекет и конфликт на интереси!

Добави коментар

Водещи новини