Катерушка падна върху главата на 4-годишно момиченце в детска градина в Асеновград

Метална катерушка в двора на детска градина падна върху главата на 4-годишно дете. Инцидентът е станал в Асеновград, съобщава Дарик. 

Децата си играели, когато изведнъж катерушката се наклонила и паднала върху главата на момиченцето.

Веднага след инцидента детето е било откарано в пловдивската университетска болница "Свети Георги". То е пострадало тежко, раната му е била обработена с пълна упойка, направени са 10 шева.

Родители, чиито малчугани също посещават учебното заведение, казват, че неколкократно са сигнализирали ръководството на градината с молба опасното съоръжение да бъде премахнато. По думите им катерушката била стара и опасна, но била оставена в задния двор.

Коментари

 1. 2019.09.21 | 16:49

  Възможно е и след този трагичен инцидент с детенцето опасните съоръжения да си останат в същия вид,защото наистина на никой от отговорните фактори не ѝм пука.Не ѝм пука,защото всеки от тях е безотговорната калинка на някой от местните феодали.Наскор паднала стена на бившо военно поделение уби човек в Хасково,но виновни няма.Само няколко години по-рано паднал участък от същата стена уби минаващо девойче,виновни пак няма.В момента част от стената отново виси над тротоара като провиснало шкембе.Въпрос на време е за следващ труп.Всички тези човешки трагедии са заради престъпната безотговорност на безхаберните ни управници!!!

 2. 2019.09.20 | 22:41

  Нали всеки ден Фандъкова и ББ ремонтират и откриват заводи,магестрали,детски градини и училища и т.н. Но вдействителност само пазарни клюкарници,нищо насреща.

 3. 2019.09.20 | 16:10

  Случва се. И какво от това.

  1. 2019.09.20 | 17:14

   Баси юрода.

 4. 2019.09.20 | 15:50

  Да не би материяла да е взет от левчето,продаден на завишена цена и сложен от някой мой човек????

 5. 2019.09.20 | 15:29

  В София по много от детските площадки стоят като паметници метални, разрушени детски съоръжения. Но дотам! Общините нехаят, гражданите също! Това е положението! сигурно чак сега ще се затюхкат да премахнат опасното от години съоръжение.Винаги така е било и ще е, Защото на никого не му пука.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет