Иззеха дрога и пари при полицейска операция в Бургас и Поморие

Голямо количество наркотици и пари са намерени и иззети при проведена специализирана полицейска операция от служители на отдела "Криминална полиция" при ОД на МВР - Бургас и Специализираните полицейски сили, протекла на територията на Бургас и Поморие. Това съобщиха от пресслужбата на полицията в Бургас.

Задържани са двама криминално проявени поморийци / единият на 30 г., вторият на 28 г./. Непосредствено преди осъществяване на сделка по покупко-продажба на наркотици е задържан 30-годишния помориец, придвижващ се с автомобил "Форд", с бургаски номер. В автомобила са открити 12 пликчета с кокаин. В дома му в Поморие са намери и иззети електронни везни, разфасовани пликчета с кокаин, 16 000 лева и др. 

Вторият мъж е задържан във фитнес зала в Бургас. В него е открит кокаин, въздушен пистолет, за който до момента не са представени никакви документи. 

Процесуално-следствените действия по установяване на взаимоотношенията между двамата задържани мъже продължава. Материалите по образуваното досъдебно производство ще бъдат докладвани в Окръжната прокуратура в Бургас.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет