Две коли и автобус се сблъскаха в Смолянско, има пострадали

  • 29 август 2019 16:25

  • 673
  • 0
Две коли и автобус се сблъскаха в Смолянско, има пострадали
© Булфото (архив)

Катастрофа с участието на два леки автомобила и автобус затвори за кратко пътя Чепеларе – Пампорово, трима души са пострадали при инцидента. Това съобщи старши комисар Николай Димов, директор на Областна дирекция на МВР (ОДМВР) – Смолян, цитиран от "Фокус".

Произшествието е възникнало около 14.30 часа на прав участък от пътя, като по първоначални данни лек автомобил със смолянска регистрация изпреварва едновременно автомобил и автобус и се блъска в насрещно движещ се автомобил странично.

Няма тежко пострадали, по първоначални данни. Има съмнение за счупена ръка на 10-годишно дете, в единия автомобил е пътувало и 10-месечно бебе, което е без наранявания, майката също се е оплакала от болки, както и водачът на другият лек автомобил. На всички пострадали е оказана спешна медицинска помощ, отбеляза старши комисар Димов.

Районът на катастрофата е бил отцепен за кратко, като автомобилите, пътуващи по направлението Чепеларе – Пампорово, са пренасочвани през проходите Рожен и Превала, но вече пътуващите по пътя контролирано се пропускат. 

Извършват се процесуално-следствени действия на местопроизшествието. На място са изпратени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ, защото се е наложило да се реже едната кола, за да излезе човека. По случая е образувано досъдебно производство, каза още старши комисар Димов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
673 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини