Разпитват сценаристка на "Отплата" за попареното бебе

  • 15 март 2012 21:38

  • 4132
  • 0
Разпитват сценаристка на "Отплата" за попареното бебе
©

Тримесечното бебе, което бе прието с тежки изгаряния в “Пирогов”, е било изгорено с вряла вода от чешмата, пише “24 часа”. Момиченцето било закарано в болницата на 13 март, вторник, но инцидентът е станал в понеделник вечерта.

Тогава 42-годишната майка Вяра и нейна приятелка пийнали по чашка вкъщи. Според запознати приятелката е Илина Горанова, която е бивша сценаристка на филма “Отплата”.

По някое време Вяра легнала да спи. Незнайно защо Илина решила да изкъпе бебето на чешмата. Когато завъртяла крановете. Веднага потекла вряла вода, която освен бебето изгорила и ръцете на жената.

След като видяла пораженията по тялото на детето, Илина го намазала с мехлем и го сложила да спи. На следващия ден заради тежкото състояние на бебенцето майката потърсила помощ в “Пирогов”.

По сигнал на спешната болница двете жени са извикани в полицията, където давали обяснения.

Прокуратурата ще преценява дали да повдигне обвинение на Илина за причиняване на средна телесна повреда по непредпазливост.
Взети са проби за алкохол и наркотици на двете жени, но резултатите още не са ясни.

Бебето все още е в реанимацията на клиниката по изгаряния и състоянието му е тежко. Засегната е около една трета от тялото - вратът, гърбът, коремът, ръцете и краката. Лекарите не дават прогнози, защото детенцето освен, ч е е изгорено, било и много слабо.

Последвайте канала на

4132 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини