Задържаха жена, пребила и ограбила възрастен мъж

  • 15 март 2012 10:21

  • 819
  • 1
Задържаха жена, пребила и ограбила възрастен мъж
©

Полицаи от ОДМВР-София задържаха 29-годишна жена, ограбила възрастен мъж от с. Храбърско, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сигналът в полицията бил подаден вчера сутринта малко след 10 часа. Кметът на с. Божурище съобщил, че вечерта възрастен мъж е станал жертва на побой и грабеж в дома си. Служителите на реда предприели незабавни оперативни действия по изясняване на случая с цел установяване и задържане на извършителя.

При проведен разговор с потърпевшия се установило, че същата вечер той поканил на гости в дома си своя позната на име Милена. Около 20.30 часа двамата се спречкали, младата жена го ударила в областта на гръдния кош и главата, опряла кухненски нож в гърдите му и измъкнала от джоба на панталоните му 250 лева. Възрастният мъж получил парите като социални помощи.

След предприети незабавни оперативно-издирвателни действия извършителката била задържана на домашния й адрес. М.Й. на 29 години от селото. Тя е с многократни регистрации в полицията за кражби и палеж.

При последвалото претърсване в дома й бил намерен и иззет ножът, а при извършения личен обиск - и половината от сумата, предмет на грабежа. Нападателката не отрекла факта, че е заплашила и нанесла побой на своя съселянин, аргументирайки се с мотива, че мъжът й дължал 20 лева.

М.Й. е задържана с полицейска мярка за 24 часа. Срещу нея е образувано бързо полицейско производство за извършено престъпление по чл. 198 от НК. Предстои искане за налагането на 72-часова мярка на 29-годишната жена.

Работата по пълното документиране на случая продължава.

Последвайте канала на

819 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Gosho

2012.03.15 | 11:04

1
Една оферта за всеки, WAZZUB е новият еквивалент на facebook. Схемата е проста. Правиш си регистрация (отнема 2-3 min) и се опитваш да привикаш още хора. За всеки получаваш по $1. Съответно и когато хората, които си поканил поканят други, също $1. Така до 5-то коляно :) Няма кликане на банери или гледане на реклами. С този линк можете да се регистрирате ------ signup.wazzub.info/?lrRef=4e4b9631 . Нищо не губите, ако опитате. Туко-виж това станало приятна изненада. Успех!

Добави коментар

Водещи новини