19-годишно момиче скочи от мост в Мадан, с опасност за живота е

19-годишно момиче е в болница с опасност за живота, след като скочи от мост.

Инцидентът е станал 14 август в Мадан. Момичето е скочило от пътното съоръжение, което е в близост до Минния техникум в града, като свидетели станали други младежи, в чиято компания е било момичето. За инцидента потвърдиха и от полицията в Смолян, като уточниха, че става въпрос за направен опит са самоубийство.

Момичето в момента е настанено за лечение в УМБАЛ „Св. Георги“-Пловдив, с опасност за живота. „При нас сигналът е получен около 03:00 часа, като екип на Спешна помощ Мадан е транспортирало пострадалото момиче до Смолян. Впоследствие наш екип го транспортира до болницата в Пловдив. Момичето е с височинна травма, счупване на гръбначен стълб и с опасност за живота“, коментира пред Дарик директорът на Спешна помощ-Смолян д-р Венелин Денев.
 
Според местни жители, мостът е с височина около 6-7 метра, а най-вероятната причина да предприеме тази стъпка е несподелена любов. 19-годишното момиче е от Мадан, но през последните години живее в София, като през лятото идвала при баба си в миньорския град.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет