Собственикът на пункта за отпадъци при АМ "Струма": Нямам пари за ремонта

Отпадъците са натрупани в продължание на години. Многократно сме ги чистили и сме правили всичко, за да спрем изхвърлянето им. Граждани обаче изхвърлят отпадъците от моста. Бяхме тук, на самото място, изведнъж пламна огъня - от моста ли се хвърли нещо, не видяхме. Притеснявам се от бъдещата проверка. Гражданин съм на нашата Република и си я обичам. Това заяви в ефира на БНТ Кольо Илиев, собственик на фирма за вторични суровини.

Запитан дали има финансова възможност да плати ремонта на моста на магистрала "Струма", Илиев отговори, че няма.

По думите на Александър Тодоров, Института по пътища имостове към АПИ,  сервитута на моста е очужден и се стопанисва от АПИ и не трябва да има каквито и да е отпадъци. Попитан дали е ясно колко ще струва ремонта, той заяви, че все още не, правят се допълнителни проучвания и проект.

Коментари

 1. 2019.08.16 | 20:40

  Тоя само заради физиономията му трябва да му присъдят поне пет години затвор. За да се превърне в булка на затвора.

 2. 2019.08.16 | 20:02

  СЛЕД КАТО КАЗВА чЕ НЯМА ПАРИ ДА МУ КОНФИСКУВАТ ЦЯЛОТО ИМУщЕСТВО И ДА ХОДИ ДА ПРОСТИТУИРА НА МАГИСТРАЛАТА. ТАКА щЕ СЪБЕРЕ ПАРИ.ТЕЗИ КОИТО СА МУ РАЗРЕшИЛИ ДА ПРАВИ СКЛАД ПОД МОСТА СА ПО ВИНОВНИ И ОТ НЕГО.

 3. 2019.08.15 | 13:40

  Затвор за такива изроди!Затвор за отговорните от АПИ!Мама ви побъркана обърнахте я тая държава на сметище!

 4. 2019.08.15 | 11:04

  НАРОЧНО ГИ Е ЗАПАЛИЛ ЗА ДА ПРИЧИНИ ВРЕДИ НА ДЪРЖАВАТА

 5. 2019.08.15 | 11:00

  ЛЪЖЛИВ ГЛУПАК. В ЗАТВОРА ЗА САБОТАЖ И ТЕРОРИЗЪМ!

 6. 2019.08.15 | 10:57

  Опарвдават се само виновните, този се оправдава много, значи е много виновен. Дали има пари не е важно, има фирма да я продава и да плаща!

 7. 2019.08.15 | 10:17

  След като сервитутът е отчужден и се стопанисва от АПИ е ясно кой не си е свършил работата.До кога държавните чиновници няма да носят отговорност за бездействието си?
  До кога обикновеният данъкоплатец щи търпи шуробаджанашките назначения на базхаберните политици?

 8. 2019.08.15 | 09:50

  Защо отложиха закона, регламентиращ работата по събирането на вторични суровини и въвеждащ ясни правила срещу хора, които КРАДАТ метални предмети /релси, паметници, кабели, мрежи по магистралите!??? Защото скочиха точно тези, като тоя, дето "нямал пари"? Ама има пари да плаща на циганите за краденото,с което застрашават живота на хиляди граждани по магистрали и пътища? Докога ВСЕ ЩЕ ОТЛАГАМЕ ВАЖНИ ЗАКОНИ В УСЛУГА НА НЕДОБРОСЪВЕСТНИ ТЪРГАШИ И КРАДЦИ НА МЕТАЛНИ СУРОВИНИ И ПАМЕТНИЦИ?

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет